In actie voor
Nieuwe waterpolo ballen

Ballenactie

De aanschaf van nieuwe ballen is altijd een hele uitgave. Helemaal nu onze vereniging flink wat inkomsten misloopt door alle coronamaatregelen. Daarom komen we in actie!

Samen in actie

Met deze actie kan iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt een bal doneren aan de club. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat onze club in ieder geval niet hoeft te bezuinigen op het belangrijkste onderdeel van het spelletje: de ballen!

Help je mee?

Doneer een bal en steun onze club!


Samen winnen we meer!

De coronamaatregelen hebben grote financiële gevolgen voor onze club.
Daarom is het belangrijk dat we samen de schouders eronder zetten.

Help je mee?

Doneren

De actieperiode is voorbij. Iedereen heel hartelijk bedankt voor alle ballen!

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze actie?

Iedereen die onze club een warm hart toedraagt kan meedoen. Met deze actie kun je een bal doneren aan onze vereniging: een flinke besparing voor de club!

Hoe kan ik helpen?

Je kunt onze club helpen door een bal te doneren. Alle coronamaatregelen hebben grote financiële gevolgen voor de club, daarom organiseren we deze actie: zodat de club in ieder geval niet hoeft te bezuinigen op het belangrijkste onderdeel van het spelletje!

Hoe kan ik de actie volgen?

Bovenaan deze pagina kun je zien hoeveel ballen er al besteld zijn.

Hoe weet ik dat deze actie betrouwbaar is?

Misschien ken je ons of heb je over de actie gehoord via een kennis of uit een andere betrouwbare bron. Dat is een goed teken. Daarnaast komen op deze website alleen acties te staan die door Clubplan Nederland zijn goedgekeurd. Twijfel je, kijk dan op de website of social media van jullie club voor meer informatie.

Is betalen met iDeal veilig?

iDEAL is gebaseerd op de mobiel bankieren app en internetbankieromgeving en hanteert dezelfde beveiligingstechnieken. Dit betekent dat iDEAL net zo veilig is als internet- en mobiel bankieren.

Wie organiseert deze actie?

Actielink is een initiatief van Clubplan Nederland. In 2020 hebben we al meer dan 11.000 voetballen en korfballen ingezameld, nu is de actie ook beschikbaar voor waterpolo. Deze actie wordt ondersteund door de KNZB.

Clubplan Nederland
François HaverSchmidtwei 2
8914 BC Leeuwarden
KvK: 58882537
info@actielink.nl

Waarom organiseren jullie deze actie?

Clubplan is een actiebureau voor sportclubs. Het coronavirus en alle maatregelen hebben verstrekkende financiële gevolgen voor veel clubs. Met deze actie willen wij jullie club helpen.

Waar gaat de opbrengst naar toe?

Van de opbrengst van deze actie worden ballen besteld voor jullie club. Dat is inclusief verzendkosten en alle ondersteuning rondom deze actie. Als de actieperiode voorbij is worden de ballen besteld en opgestuurd naar jullie club.

Kan ik na een donatie mijn geld terugkrijgen?

Nee, wanneer je hebt gedoneerd is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen.

Ik heb een vraag, met wie kan ik hierover contact opnemen?

Je kunt je vraag mailen naar info@actielink.nl. Dan zorgen wij dat deze bij de juiste persoon terechtkomt.
Deel deze pagina: