Stoeltjesactie

Zorg dat vv LRC er ook in de toekomst goed bij zit - en jij ook: doe mee aan onze Stoeltjesactie!

Samen in actie

Steun vv LRC en sponsor een stoeltje op onze tribune met jouw eigen naam of logo erop!

Doe je mee?

Sponsor een stoeltje!


Samen winnen we meer!

Met deze actie zorgen we ervoor dat vv LRC er goed bij zit de komende jaren.
Als dank zal de club jouw (bedrijfs)naam of logo plaatsen op jouw stoel(tjes).


“Wie betaalt, bepaalt!”
Geef aan waar de opbrengt aan besteed moet worden. Het leukste idee wordt beloond met een cadeaubon van € 25 van één van onze sponsors. Je kunt jouw idee in je persoonlijke bericht achterlaten.

Doneren

De actieperiode is voorbij. Iedereen heel hartelijk bedankt voor alle stoeltjes!

De volgende supporters doen al mee:

Hieronder een overzicht van de supporters die al hebben meegedaan. Wil je ook mee helpen? Klik hier om een stoeltje te doneren

"Met deze donatie zou ik graag zien dat de jeugd, waaronder mijn zoon bij JO13-2, sporttassen kunnen krijgen met LRC logo."
Arian
Jamey
"Onze vaste thuissupporter van LRC 2 Frans stellen we graag een droge stoel beschikbaar voor de komende 3 seizoenen!"
Frank
Burns
"VoetbalAssist is trots sponsor van LRC en LRC is tevens de showroom van VoetbalAssist. We reserveren graag symbolisch stoeltjes voor ons team en één extra voor ons toekomstig marketing specialist https://www.voetbalassist.nl/vacatures/ 💙"
Gerald - VoetbalAssist
Rachid

Wil je ook mee helpen? Klik hier om een stoeltje te doneren

Veelgestelde vragen

Wat zijn de spelregels van de stoeltjesactie van vv LRC?

Via de actiepagina (www.actielink.nl/vvlrc) kun je stoeltjes sponsoren. Dit houdt in dat je een donatie doet aan de club. In ruil hiervoor zal de club jouw (bedrijfs)naam of logo plaatsen op de stoeltjes die jij adopteert. Dit regelt de club zelf. De club neemt hiervoor na afloop van de actie contact met jou op.

vv LRC hanteert de volgende spelregels bij het sponsoren van een stoeltje:
- De naamsvermelding op de stoeltjes geldt voor een periode van 3 jaar, met ingang van 1 juli 2022. Na afloop van de actieperiode van de Stoeltjesactie ontvang je van de club een overeenkomst en/of factuur indien gewenst.
- De donatie per stoeltje bedraagt €25,- per seizoen (inclusief BTW). Via de actielink heb je de mogelijkheid om het bedrag voor drie jaar (€75,- inclusief BTW) ineens te voldoen, maar het is ook mogelijk het bedrag per seizoen te betalen. In dat geval doe je nu een eenmalige donatie van €25,- (inclusief BTW) en worden de volgende seizoenen door de club geïncasseerd.
- Wanneer je meerdere stoeltjes tegelijk sponsort ontvang je een korting: 5 stoeltjes = 5% korting, 10 stoeltjes = 7,5% korting en 15 stoeltjes of meer = 15% korting.
- Na afloop van de drie jaar wordt jouw overeenkomst met de club stilzwijgend verlengd, telkens met één jaar, tenzij voortijdig opgezegd bij de club.
- Door middel van jouw donatie via de Stoeltjesactie op deze actiepagina, ben je automatisch akkoord gegaan met de spelregels zoals deze hier vernoemd zijn.
- De naamsvermelding op de stoeltjes geeft geen exclusief recht om op de betreffende stoeltjes te zitten tijdens wedstrijden. Iedereen kan vrij plaatsnemen op de tribune.
- Na de Stoeltjesactie (inzamelactie) neemt de club contact met jou op over de naamsvermelding. Teksten, afbeeldingen en/of logo’s worden getoetst door de sponsorcommissie.

Voor wie is deze actie?

Iedereen die onze club een warm hart toedraagt kan meedoen. Met deze actie kun je een stoeltje doneren aan de club, zodat onze club er straks weer gewoon goed bij zit.

Hoe kan ik helpen?

Je kunt de club helpen door een stoeltje te doneren, zodat onze club er straks toch gewoon weer goed bij zit.

Hoe kan ik de actie volgen?

Bovenaan deze pagina kun je zien hoeveel stoeltjes er al besteld zijn.

Hoe weet ik dat deze actie betrouwbaar is?

Misschien ken je ons al, bijvoorbeeld van de Ballenactie die wij deze zomer hebben georganiseerd. Of misschien heb je over de actie gehoord via een kennis of uit een andere betrouwbare bron. Dat is een goed teken. Daarnaast komen op deze website alleen acties te staan die door Clubplan Nederland zijn goedgekeurd. Twijfel je, kijk dan op de website of social media van jullie club voor meer informatie.

Wie organiseert deze actie?

Actielink is een initiatief van Clubplan Nederland.

KvK: 58882537
info@actielink.nl

Is betalen met iDeal veilig?

iDEAL is gebaseerd op de mobiel bankieren app en internetbankieromgeving en hanteert dezelfde beveiligingstechnieken. Dit betekent dat iDEAL net zo veilig is als internet- en mobiel bankieren.

Waarom organiseren jullie deze actie?

Clubplan is een actiebureau voor sportclubs. Met deze actie willen wij jullie club helpen.

Waar gaat de opbrengst naar toe?

De opbrengst van deze actie gaat naar jullie club en wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuwe stoeltjes. Mocht er geld overblijven, dan is dat voor de clubpot.

Kan ik na een donatie mijn geld terugkrijgen?

Nee, wanneer je hebt gedoneerd is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen.

Kan ik ook een sponsorfactuur ontvangen?

Na jouw donatie ontvang je een e-mail met de door jouw ingevulde gegevens en donatie. Wil je een gespecificeerde sponsorfactuur ontvangen, neem dan contact op met de club.

Ik heb een vraag, met wie kan ik hierover contact opnemen?

Je kunt je vraag mailen naar info@actielink.nl. Dan zorgen wij dat deze bij de juiste persoon terechtkomt.
Deel deze pagina: