Wij sparen voor
Een speeltuintje op ons sportpark


Al € 770,00 opgehaald!
Doneer nu!

S.C. Stiens Zaterdag 6 in actie

Ons team heeft veel jonge supporters. Samen hebben wij maar liefst 25 kinderen van 5 jaar of jonger. Er is alleen nog geen speeltuintje voor deze kids op ons sportpark. Daarom komen wij in actie!

Samen winnen we meer

De club heeft toegezegd dat er een speeltuintje komt als wij ervoor zorgen dat hiervoor voldoende budget is. Daarom zamelen wij geld in met deze speciale actie.

Iedereen mag meedoen, want samen winnen we meer!

Help jij mee?

Scan de code met jouw bank-app!


Of klik hier

Speciale shirts

De QR-code die je hierboven ziet, staat ook op onze nieuwe shirts. Met een iDeal QR-code is het mogelijk snel, gemakkelijk en veilig te betalen via de app van jouw bank.  Om zo veel mogelijk donaties op te kunnen halen heeft Clubplan Nederland hun ruimte op het shirt beschikbaar gesteld. Je kunt nu dus zelfs een donatie doen als je bij ons langs de lijn staat. Daarnaast kun je de code scannen vanaf onze teamfoto, poster of flyer!

Help je mee?
Als de jongste supporters zich goed vermaken op de club, dan kunnen ook de papa’s (en de mama’s) extra genieten!

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze actie?

Iedereen die ons wil helpen mag meedoen.

Hoe kan ik helpen?

Om geld in te zamelen zijn we op zoek naar donateurs. Iedereen mag meedoen. Scan de QR-code op deze pagina (of op ons shirt) om een donatie te doen.

Hoe kan ik een donatie doen?

Als je de QR-code op deze pagina (of op onze shirts, flyers of posters) scant met je bank-app (bv. van de ING, Rabobank, ABN AMRO, KNAB) dan kun je daarna direct vanuit die app een donatie doen. Super handig! Je kunt ook via iDeal afrekenen, klik daarvoor op de Doneren-knop.

Hoe werkt de iDeal QR-code?

Een iDEAL QR-code is te scannen met iedere smartphone. Er zijn verschillende mogelijkheden:

Het snelst werkt het met de mobiel bankieren app van jouw bank. Met de apps van Knab, Rabobank, ING en ABN AMRO kan dat al. Alles gaat dan automatisch.

Je kunt ook met de camera van je telefoon of een QR-scan-app de code scannen.

Je scant de iDEAL QR-code met je telefoon zoals je iedere andere QR-code scant. De pagina met de betaalgegevens wordt dan geopend. Check de betaling en kies je bank. Je gaat automatisch naar de mobiel bankieren app van jouw bank en rond de betaling af.

Is betalen met iDeal veilig?

iDEAL is gebaseerd op de mobiel bankieren app en internetbankieromgeving en hanteert dezelfde beveiligingstechnieken. Dit betekent dat iDEAL net zo veilig is als internet- en mobiel bankieren.

Waarom moet ik op de website van iDeal betalen?

In verband met de privacy en veiligheid is het niet toegestaan om het betaalscherm van iDeal te gebruiken op een andere website. Daarom wordt je doorgestuurd naar het betaalscherm van iDeal in een nieuw tabblad of venster. Na het betaalproces keer je terug naar onze website.

Wie beheert de donaties voor deze actie?

De betalingen worden verzorgd door iDeal en CM Payments in opdracht van Clubplan Nederland. Clubplan Nederland zorgt ervoor dat S.C. Stiens na de actieperiode over het geld kan beschikken, ten behoeve van het spaardoel. Clubplan Nederland is ingeschreven bij de KvK onder nummer 58882537

Kan ik na een donatie mijn geld terugkrijgen?

Nee, wanneer je hebt gedoneerd is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen.

Hoe weet ik dat deze actie betrouwbaar is?

Misschien ken je de vereniging of heb je over de actie gehoord via een kennis of uit een andere betrouwbare bron. Dat is een goed teken. Daarnaast komen op deze website alleen acties te staan die door Clubplan Nederland zijn goedgekeurd. Clubplan Nederland betaalt daarbij alleen geld uit aan de vereniging. De deelnemende vereniging wordt door Clubplan Nederland via KvK getoetst en het rekeningnummer wordt geverifieerd.

Hoe kan ik deze actie volgen?

Als je dat leuk vindt dan kun je je gegevens achterlaten nadat je de donatie hebt afgerond. We houden je graag op de hoogte van deze actie!

Ik heb een vraag, met wie kan ik hierover contact opnemen?

Je kunt je vraag mailen naar info@actielink.nl. Dan zorgen wij dat deze bij de juiste persoon terechtkomt.