In actie voor
Lokale middenstand & sportverenigingen

Al 139 boekjes verkocht! Bekijk tussenstand per vereniging

Wolvega in actie

Het coronavirus en alle maatregelen hebben enorm veel impact op de lokale middenstand. Veel winkeliers en horeca maken zich hierdoor grote zorgen over hun financiën en het voortbestaan van hun zaak. Daarom komen we in actie!

Samen winnen we meer

Langs deze weg roepen wij Friese sportclubs en hun leden op om hun sponsors te steunen. Met een gezamenlijke actie willen wij de lokale winkeliers en horeca een boost geven, zodra zij hun deuren weer kunnen openen straks. Wij willen iedereen aanmoedigen om hun bestedingen straks niet online te doen, maar lokaal!

Tegelijkertijd heeft deze crisis ook grote financiële gevolgen voor veel sportverenigingen. Daarom zamelen we met deze actie ook geld in voor hun. Een 1-2-tje waarmee iedereen wint dus!

Help je mee?

Bestel een sponsorboekje (€5,-) en steun de lokale middenstand en sportclubs!


Boekje vol met kortingsbonnen

Samen met de lokale winkeliers en horeca hebben we een sponsorboekje gemaakt, vol met aanbiedingen (waardebonnen). De ondernemers bepalen zelf wat zij op hun bon zetten, maar net wat hun in deze tijden het beste kan helpen!

Dit boekje staat vol met honderden Euro’s voordeel, dus dat wil iedereen hebben! Zodra alles weer opengaat, worden de boekjes gedrukt en opgestuurd naar iedereen die een boekje besteld heeft.

 


Deelnemende bedrijven

By Wendy
Voordeel pakken!
30% korting op een behandeling permanente make-up wenkbrauwen en/of eyeliner

Het Woonhuis
Voordeel scoren!
20% korting op een artikel naar keuze (m.u.v. cadeaubonnen, bestellingen en afgeprijsde artikelen)

Snackpoint De Passage
Gratis mystery snacks!!
Ontvang je bij een bestelling van minimaal € 10,00 een GRATIS MYSTERY SNACK!! Deze bon is geldig tm 31 december 2020.

Oogwereld Vallinga
Sportdaglenzen cadeau!
Bril kapot door het voetballen? Probeer nu gratis een set sportdaglenzen. Aanschaf van 30 stuks al vanaf €23,-! Geldig 3 maanden na uitgifte.

Restaurant it Polderhus
10 % korting
geven wij 10 % korting op een 3-gangen diner

REYKJAVIK WOLVEGA
Gratis 2-pack boxershorts
Bij aankoop van een jeans van minimaal 79,95 2-pack boxershorts (16,95) GRATIS. Of een The garage super stretch T-shirt (14,95)GRATIS.

Schoonheidssalon Daniëlle
€7,50 korting
Ontvang je €7,50 korting op een behandeling naar keuze vanaf €15,00.

Van den Akker jeans&casual
Happy Socks aanbieding!
Happy Socks 2 paar voor 10 Euro!

Kiekes
Sneller sparen
Tegen inlevering van deze bon dubbele stempels op de stempelkaart van Kiekes, dat spaart nog sneller! Tot Kiekes.

Tapijt en Laminaat Direct
15% korting op Kunstgras
Voor iedere afhaler 15% korting op al onze kunstgras soorten!

Stellingwarver Koffie
€2,50 korting
€2,50 korting op 1kg verpakking Stellingwarver Koffie

DA Drogisterij Sleyt
Voordeel shoppen!
20% korting op een artikel naar keuze. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Hema
Gratis koffie bij gebak
Bij aankoop van een gebakje in onze koffiecorner krijgt u gratis een kopje koffie of thee

Brrand, fotografie, film en ontwerp
Superdeal Wanddecoratie
JOUW FOTO OP: CANVAS: 30 x 45 cm: €20,00 ALUMINIUM: 30 x 45cm: €25,00 Andere formaten en materialen ook mogelijk! Gratis advies over uw aangeleverde foto. mail: info@brrand.nl * Ophalen in de winkel

Koning Modeschoenen
10% KORTING
10% korting op artikel naar keuze

Restaurant Smink
Smink@Home menu +extra’s
CULINAIR GENIETEN! GRATIS Jan Smink SWEETS of OLIJFOLIE bij een Smink@Home menu voor 4 personen. Plaats SWEETS1 of OLIJF1 in het opmerkingenveld in de webshop: https://www.jansmink.com/at-home-menu/

Kapsalon Marjan
10% korting bus schuim
10% korting op een bus haar schuim

TRENDS KLEDING
KORTING bij Trends
25% KORTING op een artikel naar keuze.

Lugtmeijer Bloemen
Voordeel pakken!
Tegen inlevering van deze bon: ontvangt u 20% korting op 1 artikel naar keuze. *uitzondering verzending via verzendorganisatie en kadobonnen

Huus zeuven
20% korting
20 % korting op 1 artikel naar keuze muv op maat gemaakte meubelen

Optie 1 Wolvega
25% korting Accessoires
Ontvangt u 25% korting op een accessoires naar keuze. Geldig tot en met 31 december 2020

Vewo Design en Media
2 Pasfoto’s Gratis!
6 pasfoto’s voor de prijs van 4! Kortom: 33% Korting! Gratis pak Navigator papier bij aankoop van de goedkoopste inkt cartridges.

Poems Bodywear
Korting bij Poems
ontvangt u 10% korting op 1 artikel naar keuze.

De Spierkliniek
Kennismakings korting
10 Euro korting op alle massages. Ervaar jij veel stress of ben je fanatiek sporter waarbij spierpijn eerder regel dan uitzondering is? Onze massagespecialist kan je helpen.

Bijzonder Baby&Kids
korting op 1 artikel
20% korting op 1 artikel naar keuze (Niet op afgeprijsde artikelen) Max. 1 bon per klant

Hofstra Witgoed
Bosch espresso
Bosch espresso koffiezet apparaat Bonen machine Cappuccino functie Van €499,- voor €349,-

Pub ’84
Voordelig rondje!
€5,- korting op een besteding van €25,- of meer. In te leveren tot uiterlijk 3 maanden na het heropenen van de horeca, of vanaf nu uiterlijk 3 maanden op de ‘Pub-up-webshop’ www.pub84.nl

FysioSport Wolvega/Oldemarkt
Gratis intake t.w.v. € 25
Gratis intake t.w.v. € 25,- om te starten met sporten bij FysioSport Wolvega of FysioSport Oldemarkt

 


 

Omdat jullie club het verdient

Deze actie is een initiatief van Clubplan Nederland. Behalve de middenstand krijgen ook veel sportverenigingen het moeilijk door alle maatregelen die getroffen zijn voor het coronavirus. Daarom zamelen we met deze actie ook geld in voor onze clubs, in ruil voor hun hulp tijdens deze actie.

Samen met onze partners (FRL Post en Van der Eems) kunnen wij deze actie tegen lage kosten organiseren. De opbrengst die er na aftrek van deze noodzakelijke kosten overblijft gaat naar de lokale sportverenigingen.

 

Bestellen

Bestel een sponsorboekje (€5,-) en steun de lokale middenstand en sportclubs

Boekjes voor je hele straat bestellen?
Neem contact op via info@sponsoractie.nl

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze actie?

Iedereen mag meedoen. Wil je de lokale winkeliers en horeca steunen in deze moeilijke tijd?

Hoe kan ik helpen?

Je kunt de lokale middenstand steunen door een sponsorboekje te bestellen. Je krijgt dit boekje thuisgestuurd zodra de corona-maatregelen toelaten dat alle winkels en horeca weer opengaan. De opbrengst van de sponsorboekjes (= donaties) gaat naar de lokale sportverenigingen, in ruil voor hun hulp tijdens deze actie voor de middenstand.

Waar kan ik een boekje bestellen?

Vul het formulier op deze pagina in en rond jouw bestelling af met een donatie via iDeal (€5,-).

Wat kost een Sponsorboekje?

In ruil voor een donatie van €5,- ontvang je van ons een sponsorboekje thuisgestuurd zodra de corona-maatregelen toelaten dat alle winkels en horeca weer opengaan. Let op: de sponsorboekjes voor een bepaalde plaats worden alleen gedrukt en opgestuurd als er minimaal 250 boekjes besteld zijn voor de betreffende plaats. Mocht dit onverhoopt niet slagen, dan worden de donaties niet teruggestort. Deze zijn bedoeld voor de lokale sportverenigingen in ruil voor hun hulp tijdens deze actie.

Waarom moeten er een minimaal aantal boekjes verkocht worden?

Om de kosten laag te houden, moeten er per deelnemende plaats minimaal 250 boekjes verkocht worden. Mocht dit aantal niet worden gehaald, dan ontvang je daarover bericht. Jouw donatie komt in dat geval ten goede van de Friese sportverenigingen.

Hoe kan ik de actie volgen?

Bovenaan deze pagina vind je de tussenstand. Nadat je een boekje besteld hebt kunnen we je ook per mail op de hoogte houden als je dat wilt.

Hoe weet ik dat deze actie betrouwbaar is?

Misschien ken je ons of één van onze partners of heb je over de actie gehoord via een kennis of uit een andere betrouwbare bron. Dat is een goed teken. Daarnaast komen op deze website alleen acties te staan die door Clubplan Nederland zijn goedgekeurd. De deelnemende ondernemers zijn door Clubplan Nederland gecontroleerd. Daarnaast kun je de tussenstand en de actie via deze website volgen. Na afloop zal er door Clubplan Nederland worden gecommuniceerd wat de opbrengst is en hoe die bij de Friese sportverenigingen terecht komt.

Is betalen met iDeal veilig?

iDEAL is gebaseerd op de mobiel bankieren app en internetbankieromgeving en hanteert dezelfde beveiligingstechnieken. Dit betekent dat iDEAL net zo veilig is als internet- en mobiel bankieren.

Wie organiseert deze actie?

De Sponsoractie is een initiatief van Clubplan Nederland (uit Friesland). Voor deze actie hebben wij onze bestaande Sponsoractie omgebouwd tot een grote Friese actie. Wij werken daarbij samen met FRL Post en Grafische Groep Van der Eems, zodat we A) zoveel mogelijk Friese middenstanders kunnen helpen en B) de kosten zo laag mogelijk kunnen houden zodat we extra veel geld kunnen inzamelen voor de lokale sportverenigingen.

Onze gegevens:
Clubplan Nederland
Tamme Zijlstrastrjitte 5
9051DK Stiens
KvK: 58882537
info@actielink.nl

Waarom organiseren jullie deze actie?

Clubplan is een actiebureau voor sportclubs. De lokale middenstand is erg belangrijk voor deze clubs, daarom willen wij de winkeliers en horeca graag steunen in deze moeilijke tijd. Tegelijkertijd hebben alle corona-maatregelen ook verstrekkende gevolgen voor de sportverenigingen zelf. Daarom zamelen wij met deze actie ook geld in voor de lokale clubs, in ruil voor hun hulp tijdens deze actie voor de lokale middenstand.

Waar gaat de opbrengst naar toe?

De sponsorboekjes worden verkocht voor €5,- per stuk. De opbrengst hiervan gaat naar de lokale sportverenigingen, in ruil voor hun hulp tijdens deze actie. Wij hebben geen winstoogmerk met deze actie. Samen met onze partners proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. De rest is voor de lokale sportclubs. Op dit moment is het nog lastig te zeggen welk percentage dit zal zijn. Dit is onder andere afhankelijk van het aantal deelnemers (middenstand) en bestellingen (sponsorboekjes) per plaats.

Ik heb een vraag, met wie kan ik hierover contact opnemen?

Heb je vragen of ideeën naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Wij horen het graag, want samen winnen we meer! Je kunt ons bereiken via info@sponsoractie.nl