In actie voor
Lokale middenstand & sportverenigingen

Al 151 boekjes verkocht! Bekijk tussenstand per vereniging

Burgum in actie

Het coronavirus en alle maatregelen hebben enorm veel impact op de lokale middenstand. Veel winkeliers en horeca maken zich hierdoor grote zorgen over hun financiën en het voortbestaan van hun zaak. Daarom komen we in actie!

Samen winnen we meer

Langs deze weg roepen wij Friese sportclubs en hun leden op om hun sponsors te steunen. Met een gezamenlijke actie willen wij de lokale winkeliers en horeca een boost geven, zodra zij hun deuren weer kunnen openen straks. Wij willen iedereen aanmoedigen om hun bestedingen straks niet online te doen, maar lokaal!

Tegelijkertijd heeft deze crisis ook grote financiële gevolgen voor veel sportverenigingen. Daarom zamelen we met deze actie ook geld in voor hun. Een 1-2-tje waarmee iedereen wint dus!

Help je mee?

Bestel een sponsorboekje (€5,-) en steun de lokale middenstand en sportclubs!


Boekje vol met kortingsbonnen

Samen met de lokale winkeliers en horeca hebben we een sponsorboekje gemaakt, vol met aanbiedingen (waardebonnen). De ondernemers bepalen zelf wat zij op hun bon zetten, maar net wat hun in deze tijden het beste kan helpen!

Dit boekje staat vol met honderden Euro’s voordeel, dus dat wil iedereen hebben! Zodra alles weer opengaat, worden de boekjes gedrukt en opgestuurd naar iedereen die een boekje besteld heeft.

 


Deelnemende bedrijven

De Vries Wonen
Verfvoordeel!
20% korting op de gehele voorraad verf! aanbieding geldig t/m 3 oktober 2020

HEMA Burgum
15% korting
Ontvangt u 15% korting op een artikel naar keuze*

Vlaggenconcurrent
Dat is mooi meegenomen!
– ontvangt u een originele Friese (fluister) Wimpel 25x300cm voor slechts € 19,95p/st – 25% korting op uw (bedrijfs/verenigings)vlaggen. Aanbiedingen zijn geldig t/m 31-12-2020

Optiek Freiberger
korting Ray Ban zonnebril
Ontvangt je € 35,- korting op een Ray Ban Zonnebril

Oké-PC IT
50% korting computer-APK
Geef uw computer of laptop een broodnodige opfrisbeurt met de computer-APK van Oké-PC IT. Daarbij wordt deze geheel opgeschoond en stofvrij gemaakt. Normaal € 45, bij inlevering van deze bon € 22,50

Sake Store
€ 10 euro korting
Ontvang je bij aankoop van een broek vanaf € 39,95 een korting van € 10,- Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties. 1 bon per klant en is geldig t/m 31-12-2020.

AAFysio
Gratis rugcheck + advies!
Elke rug- en nekklacht is anders en verdient een behandeling op maat. Er zijn namelijk heel veel vormen van rugpijn. In dit 15 minuten durende onderzoek ontvangt u een advies van een fysiotherapeut.

expert meijer
aanbieding
aanbieding volgt

Leffel Sportswear
10% KORTING OP KLEDING
10% korting op alle kleding

Keurslager Veltman
Tassen Actie €19,90
4×4 vlugklaar tas: (4 slavinken, 4 hamburgers, 4 worstjes en 4 kipschnitzels of 4×4 barbeque tas: (4 kipsaté’s, 4 shaslicks, 4 hamburgers en 4 gemarineerde filetlapjes)

Jumbo Burgum
ROLLADE EXTRA GOEDKOOP
Tegen inlevering van deze bon: Rollade van €10,29 nu voor slechts €5,98

vandekken design
drukwerk en reclame
Bij inlevering van deze bon ontvangt u 10% korting op alle drukwerk en reclame uitingen.

Giant Store Burgum-Drachten
GRATIS Bandenmontage!
Bij aanschaf van een nieuwe binnen- en buitenband in een van onze winkels , monteren wij deze gratis. Dit scheelt u al snel € 25.- montagekosten!

Mitra Slijterij ’t Span
5 EURO KORTING
Bij besteding vanaf 25 euro in onze prachtige drankenspeciaalzaak, krijgt u 5 euro kassakorting. (Dit geldt niet op actieprodukten!)

Esther’s Choice
20% korting
Ontvang je 20% korting op je eerste behandeling in juni en juli 2020! Kom langs en ga weer stralen!

kapsalon Peter & Binny
5 euro korting
Ontvangt u 5 euro korting op een Redken product.

Joh. Bosgra bv
Stihl met 10 % korting!
10 % korting op Stihl machine naar keuze, bij inlevering van deze bon! Korting is geldig in 2020 op Stihl robotmaaiers, kettingzagen, gazonmaaiers, bladblazers, heggenscharen, zitmaaiers en meer!

PLUS Wolters
€ 2,50 KORTING
Tegen inlevering van deze bon: Ontvangt je bij besteding van €25,- of meer een korting van €2,50 (geldig t/m 1 augustus 2020)

 


 

Omdat jullie club het verdient

Deze actie is een initiatief van Clubplan Nederland. Behalve de middenstand krijgen ook veel sportverenigingen het moeilijk door alle maatregelen die getroffen zijn voor het coronavirus. Daarom zamelen we met deze actie ook geld in voor onze clubs, in ruil voor hun hulp tijdens deze actie.

Samen met onze partners (FRL Post en Van der Eems) kunnen wij deze actie tegen lage kosten organiseren. De opbrengst die er na aftrek van deze noodzakelijke kosten overblijft gaat naar de lokale sportverenigingen.

 

Bestellen

Bestel een sponsorboekje (€5,-) en steun de lokale middenstand en sportclubs

Boekjes voor je hele straat bestellen?
Neem contact op via info@sponsoractie.nl

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze actie?

Iedereen mag meedoen. Wil je de lokale winkeliers en horeca steunen in deze moeilijke tijd?

Hoe kan ik helpen?

Je kunt de lokale middenstand steunen door een sponsorboekje te bestellen. Je krijgt dit boekje thuisgestuurd zodra de corona-maatregelen toelaten dat alle winkels en horeca weer opengaan. De opbrengst van de sponsorboekjes (= donaties) gaat naar de lokale sportverenigingen, in ruil voor hun hulp tijdens deze actie voor de middenstand.

Waar kan ik een boekje bestellen?

Vul het formulier op deze pagina in en rond jouw bestelling af met een donatie via iDeal (€5,-).

Wat kost een Sponsorboekje?

In ruil voor een donatie van €5,- ontvang je van ons een sponsorboekje thuisgestuurd zodra de corona-maatregelen toelaten dat alle winkels en horeca weer opengaan. Let op: de sponsorboekjes voor een bepaalde plaats worden alleen gedrukt en opgestuurd als er minimaal 250 boekjes besteld zijn voor de betreffende plaats. Mocht dit onverhoopt niet slagen, dan worden de donaties niet teruggestort. Deze zijn bedoeld voor de lokale sportverenigingen in ruil voor hun hulp tijdens deze actie.

Waarom moeten er een minimaal aantal boekjes verkocht worden?

Om de kosten laag te houden, moeten er per deelnemende plaats minimaal 250 boekjes verkocht worden. Mocht dit aantal niet worden gehaald, dan ontvang je daarover bericht. Jouw donatie komt in dat geval ten goede van de Friese sportverenigingen.

Hoe kan ik de actie volgen?

Bovenaan deze pagina vind je de tussenstand. Nadat je een boekje besteld hebt kunnen we je ook per mail op de hoogte houden als je dat wilt.

Hoe weet ik dat deze actie betrouwbaar is?

Misschien ken je ons of één van onze partners of heb je over de actie gehoord via een kennis of uit een andere betrouwbare bron. Dat is een goed teken. Daarnaast komen op deze website alleen acties te staan die door Clubplan Nederland zijn goedgekeurd. De deelnemende ondernemers zijn door Clubplan Nederland gecontroleerd. Daarnaast kun je de tussenstand en de actie via deze website volgen. Na afloop zal er door Clubplan Nederland worden gecommuniceerd wat de opbrengst is en hoe die bij de Friese sportverenigingen terecht komt.

Is betalen met iDeal veilig?

iDEAL is gebaseerd op de mobiel bankieren app en internetbankieromgeving en hanteert dezelfde beveiligingstechnieken. Dit betekent dat iDEAL net zo veilig is als internet- en mobiel bankieren.

Wie organiseert deze actie?

De Sponsoractie is een initiatief van Clubplan Nederland (uit Friesland). Voor deze actie hebben wij onze bestaande Sponsoractie omgebouwd tot een grote Friese actie. Wij werken daarbij samen met FRL Post en Grafische Groep Van der Eems, zodat we A) zoveel mogelijk Friese middenstanders kunnen helpen en B) de kosten zo laag mogelijk kunnen houden zodat we extra veel geld kunnen inzamelen voor de lokale sportverenigingen.

Onze gegevens:
Clubplan Nederland
Tamme Zijlstrastrjitte 5
9051DK Stiens
KvK: 58882537
info@actielink.nl

Waarom organiseren jullie deze actie?

Clubplan is een actiebureau voor sportclubs. De lokale middenstand is erg belangrijk voor deze clubs, daarom willen wij de winkeliers en horeca graag steunen in deze moeilijke tijd. Tegelijkertijd hebben alle corona-maatregelen ook verstrekkende gevolgen voor de sportverenigingen zelf. Daarom zamelen wij met deze actie ook geld in voor de lokale clubs, in ruil voor hun hulp tijdens deze actie voor de lokale middenstand.

Waar gaat de opbrengst naar toe?

De sponsorboekjes worden verkocht voor €5,- per stuk. De opbrengst hiervan gaat naar de lokale sportverenigingen, in ruil voor hun hulp tijdens deze actie. Wij hebben geen winstoogmerk met deze actie. Samen met onze partners proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. De rest is voor de lokale sportclubs. Op dit moment is het nog lastig te zeggen welk percentage dit zal zijn. Dit is onder andere afhankelijk van het aantal deelnemers (middenstand) en bestellingen (sponsorboekjes) per plaats.

Ik heb een vraag, met wie kan ik hierover contact opnemen?

Heb je vragen of ideeën naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Wij horen het graag, want samen winnen we meer! Je kunt ons bereiken via info@sponsoractie.nl