Stoeltjesactie

BSC blijft vernieuwen: na het VIP gedeelte krijgt ook de rest van de tribune stoeltjes! Dat wordt een prachtig gezicht straks!

Samen in actie

Wil jij jouw eigen BSC stoeltje? Dit is jouw kans! Doe mee aan deze actie en krijg je eigen stoel op de tribune met jouw naam erop!

Doe je mee?

Doneer een stoeltje en steun onze club!


Samen winnen we meer!

Met deze actie zorgen we ervoor dat iedereen bij BSC Roosendaal er straks goed bij zit.

Als dank zal de club jouw (bedrijfs)naam of logo plaatsen op jouw stoel(tjes).

Doe je mee?

Doneren

De actieperiode is voorbij. Iedereen heel hartelijk bedankt voor alle stoeltjes!

De volgende supporters doen al mee:

Hieronder een overzicht van de supporters die al hebben meegedaan. Wil je ook mee helpen? Klik hier om een stoeltje te doneren

Anoniem
"Originele actie! Keileuk idee"
Sylvie
Anoniem
Daniella
"Stoeltje graag bij Leo van Dorst , willy en Theo"
Harry
"Gaarne een stoeltje bij 4 oud bestuursleden van BSC Harry van Dorst,Theo Giellis,Willy Melisse,en mijzelf voor een periode van drie jaar en boven in. De tribune !"
Leo
"Stoeltje reserveren BOVEN in de tribune, naast en tussen Leo van Dorst, Harry van Dorst en Willy Melisse."
Theo
Frank
Natasja
Anoniem
Erik Jan
"Jeeej stoel!"
Chantal
Anoniem
Miloud
"Wat een mooie actie op dit prachtige sportpark!"
Gijs
"Team work makes dream work!"
Sílvia
"En dit zijn de 20e Graag 30 stoeltjes 24x Kraamcentrum DAT en 6x de volgende namen Rob Prins Lesley Prins Taylor Prins Jadey Prins Bart Prins Mocht het mogelijk zijn heel graag op de eerste rij (de laagste) Enorm leuk initiatief!!! Betaal ze in twee keer dus 1x 20 en 1x 10 mocht dit anders moeten hoor ik het graag Groetjes Bart Prins"
Bart
"Graag 30 stoeltjes 24x Kraamcentrum DAT en 6x de volgende namen Rob Prins Lesley Prins Taylor Prins Jadey Prins Bart Prins Mocht het mogelijk zijn heel graag op de eerste rij (de laagste) Enorm leuk initiatief!!! Betaal ze in twee keer dus 1x 20 en 1x 10 mocht dit anders moeten hoor ik het graag Wybe geweldige humor :) ik verhuur ze voor 2,25 euro hahaha Groetjes Bart Prins"
Bart
"Prima initiatief!"
Raymond
Frank
"Top actie!"
Ad
"Top! Erg blij met deze mogelijkheid. Tevens wil ik hier vermelden dat mijn stoeltje per wedstrijd gehuurd kan worden voor 2.50."
Wybe

Wil je ook mee helpen? Klik hier om een stoeltje te doneren

Veelgestelde vragen

Wat zijn de spelregels van de actie van BSC Roosendaal?

Via de actiepagina (www.actielink.nl/bscroosendaal) kun je (een) stoeltje(s) adopteren. Dit houdt in dat je een donatie doet waarmee de club de aanschaf van nieuwe stoeltjes kan bekostigen.

In ruil hiervoor zal de club jouw naam plaatsen op de stoeltjes die jij adopteert. Dit regelt de club zelf. De club neemt hiervoor na afloop van de actie contact met jou op.

BSC Roosendaal hanteert de volgende spelregels bij donatie van een stoeltje:

- De naamsvermelding op de stoeltjes geldt voor een periode van 3 jaar, met ingang van 1 november 2021. Na afloop van de actie ontvang je van de club een overeenkomst.
- De donatie per stoeltje bedraagt €13,25,- per jaar (inclusief BTW). Via de actielink heb je de mogelijkheid om het bedrag voor drie jaar (€39,75,- inclusief BTW) ineens te voldoen.
- Je kunt ook als team meedoen (minimaal 20 stoeltjes). De prijzen bedragen dan €12,50 per seizoen, dus €37,50 in één keer (incl. BTW).
- Na afloop van de drie jaar wordt jouw overeenkomst met de club stilzwijgend verlengd, telkens met één jaar, tenzij voortijdig opgezegd bij de club.
- Door middel van jouw donatie via de Stoeltjesactie op deze actiepagina, ben je automatisch akkoord gegaan met de spelregels zoals deze hier vernoemd zijn.
- De naamsvermelding op de stoeltjes geeft geen exclusief recht om op die stoel te zitten tijdens wedstrijden. Iedereen kan vrij plaatsnemen op de tribune.
- Na de Stoeltjesactie (inzamelactie) neemt de club contact met jou op over de naamsvermelding. Teksten, afbeeldingen en/of logo’s worden getoetst door de sponsorcommissie.

Voor wie is deze actie?

Iedereen die onze club een warm hart toedraagt kan meedoen. Met deze actie kun je een stoeltje doneren aan de club, zodat onze club er straks weer gewoon goed bij zit.

Hoe kan ik helpen?

Je kunt de club helpen door een stoeltje te doneren, zodat onze club er straks toch gewoon weer goed bij zit.

Hoe kan ik de actie volgen?

Bovenaan deze pagina kun je zien hoeveel stoeltjes er al besteld zijn.

Hoe weet ik dat deze actie betrouwbaar is?

Misschien ken je ons al, bijvoorbeeld van de Ballenactie die wij deze zomer hebben georganiseerd. Of misschien heb je over de actie gehoord via een kennis of uit een andere betrouwbare bron. Dat is een goed teken. Daarnaast komen op deze website alleen acties te staan die door Clubplan Nederland zijn goedgekeurd. Twijfel je, kijk dan op de website of social media van jullie club voor meer informatie.

Wie organiseert deze actie?

Actielink is een initiatief van Clubplan Nederland.

KvK: 58882537
info@actielink.nl

Is betalen met iDeal veilig?

iDEAL is gebaseerd op de mobiel bankieren app en internetbankieromgeving en hanteert dezelfde beveiligingstechnieken. Dit betekent dat iDEAL net zo veilig is als internet- en mobiel bankieren.

Waarom organiseren jullie deze actie?

Clubplan is een actiebureau voor sportclubs. Met deze actie willen wij jullie club helpen.

Waar gaat de opbrengst naar toe?

De opbrengst van deze actie gaat naar jullie club en wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuwe stoeltjes. Mocht er geld overblijven, dan is dat voor de clubpot.

Kan ik na een donatie mijn geld terugkrijgen?

Nee, wanneer je hebt gedoneerd is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen.

Kan ik ook een sponsorfactuur ontvangen?

Na jouw donatie ontvang je een e-mail met de door jouw ingevulde gegevens en donatie. Wil je een gespecificeerde sponsorfactuur ontvangen, neem dan contact op met de club.

Ik heb een vraag, met wie kan ik hierover contact opnemen?

Je kunt je vraag mailen naar info@actielink.nl. Dan zorgen wij dat deze bij de juiste persoon terechtkomt.
Deel deze pagina: