Korfbalactie

Laat de bal weer rollen!

Al 52 clubs haalden 1122 ballen / €50.523,75 op!

De aanschaf van nieuwe korfballen is altijd weer een hele uitgave. Helemaal nu veel korfbalverenigingen de afgelopen tijd flink wat inkomsten zijn misgelopen door alle coronamaatregelen. Daarom komen we in actie!

Samen winnen we meer

Alle ballen raak

Met de Korfbalactie kunnen jullie geld inzamelen voor de aanschaf van nieuwe ballen, zodat jullie ondanks de financiële gevolgen van de coronamaatregelen niet hoeven te bezuinigen op het belangrijkste onderdeel van het spelletje.

Iedereen die jullie club een warm hart toedraagt kan een bal doneren aan jullie club. Een mooi cadeau voor jullie vereniging in deze lastige tijd.

Uitleg actie

Zo kan jullie club meedoen

1

Club aanmelden

Meld jullie club aan via het actieformulier op deze pagina. Nadat jullie aanmelding is bevestigd ontvangen jullie een speciale actiepagina van ons.
2

Actielink delen

Stuur de actielink door naar iedereen die jullie club een warm hart toedraagt. Jullie ontvangen hiervoor een kant-en-klaar promotieplan van ons.
3

Ballen verzamelen

Via de actiepagina kunnen jullie geld inzamelen voor nieuwe ballen. Na de actieperiode krijgen jullie de ballen toegestuurd.

Welkom bij de club

In de zomer hebben we met 155 voetbalclubs meer dan 10.000 ballen ingezameld. Een bewezen actie, waarmee we nu ook korfbalverenigingen helpen!!


Korfbalactie

DOS ’46 heeft de Korfbalactie afgetrapt. Binnen 48 hebben ze hun spaardoel bereikt: 50 gratis nieuwe ballen voor de club uit Nijeveen.

Inmiddels zijn onderstaande korfbalclubs ook al begonnen. Klik op een logo om hun actiepagina te bekijken.

Wat zeggen de deelnemers?

DOS 46 Korfbalactie
DeetosSnel Korfbalactie
Leonidas Korfbalactie

Meer reacties:

Arno Heermans (Materialencommissie WKV Roda)

Ik had gehoopt op 10 ballen na de eerste week, maar binnen een halve dag hebben we ons spaardoel al behaald en hebben we al 25 nieuwe ballen ontvangen!

Bert Baylé (coördinator actie bij DOS '46)

We hebben een kant-en-klaar promotieplan ontvangen en konden direct los. Woensdagavond zijn we begonnen en vrijdagochtend is het doel al bereikt! Met dank aan alle donateurs die hebben meegedaan is DOS ’46 weer helemaal voorzien, super.

Pascal Amersfoort (secretaris Zaandam Zuid)

Ook wij hebben onze ballen aangevuld met de Korfbalactie. Binnen één weekend waren we alweer klaar: een top actie!

Agnes Everts (penningmeester DOS '46)

Binnen 48 uur hebben we 50 nieuwe ballen cadeau gekregen met deze actie. Hiermee besparen we €2.250,- en dat is zeer welkom in deze tijd!

Samen in actie

Informatie aanvragen

Wil je meer informatie over de Ballenactie? Vul onderstaande formulier in, dan vertellen we je graag meer.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk dan hieronder of deze wordt beantwoord.
Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen als jouw vraag er niet tussen staat!

Over deze actie


Voor wie is deze actie?

Alle korfbalclubs kunnen meedoen en iedereen die jullie club een warm hart toedraagt kan een donatie doen.

Hoe kan onze club meedoen?

Met het formulier op deze pagina kunnen jullie de club aanmelden.

Nadat jullie club is aangemeld ontvangen jullie een speciale actiepagina van ons met een kant-en-klaar promotieplan.

Hoe werkt de actie?

Met deze actie kunnen jullie geld inzamelen voor de aanschaf van nieuwe ballen voor komend seizoen. Dit werkt als volgt:

  1. Nadat jullie zijn aangemeld ontvangen jullie van ons een speciale actiepagina met een kant-en-klaar promotieplan
  2. Iedereen die jullie club een warm hart toedraagt kan vervolgens via jullie actielink een donatie doen
  3. Aan het einde van de actieperiode wordt de balans opgemaakt en worden de ballen besteld voor jullie club.

Wat levert het op voor onze club?

Met deze actie kunnen jullie geld inzamelen voor de aanschaf van nieuwe ballen voor komend seizoen. Iedereen die jullie club een warm hart toedraagt kan een bijdrage doen. De ballen die jullie verzamelen tijdens deze actie worden na de actieperiode toegestuurd.

Wat kost een bal?

Een bal kost €45,- (incl. BTW). Sponsors kunnen ook een deel doneren (een kwart, of een halve bal) of meerdere ballen tegelijk.

Wanneer start de actie?

Jullie kunnen direct beginnen. Via deze link kunnen jullie de club aanmelden. Nadat jullie club is aangemeld ontvangen jullie van ons een speciale actiepagina en een promotieplan.

Wie organiseert de actie?

De Korfbalactie is een initiatief van Clubplan Nederland. Met deze actie willen wij jullie club helpen om het balletje weer te laten gooien.

Waarom organiseren jullie deze actie?

Het coronavirus en alle maatregelen hebben ervoor gezorgd dat het vorige seizoen abrupt beëindigd is. Bovendien heeft deze situatie voor veel clubs verstrekkende financiële gevolgen. Daardoor moeten jullie misschien bezuinigen op nieuwe ballen, terwijl deze wel nodig zijn.

Met deze actie willen wij jullie club helpen om te voorkomen dat corona ook volgend seizoen verpest. Een duwtje in de rug om ervoor te zorgen dat het balletje komen seizoen gewoon weer kan worden gegooid.

Wat zijn de kosten van deze actie?

Jullie club kan gratis meedoen aan deze actie.

De ballen kosten €45,- per stuk (incl. BTW), inclusief alle ondersteuning voor deze actie. Deze worden betaald door jullie donateurs. Iemand kan 1 bal doneren, een kwart of een halve bal of meerdere ballen tegelijk.

Samen willen wij jullie club helpen om ervoor te zorgen dat het balletje volgend seizoen gewoon weer kan worden gegooid!

Hoe kunnen we geld inzamelen met deze actie?

Nadat jullie zijn aangemeld ontvangen jullie van ons een speciale actiepagina, met daarbij een kant-en-klaar promotieplan. Jullie mogen de actielink delen met iedereen die jullie club een warm hart toedraagt. Leden, vrijwilligers en supporters kunnen zichzelf dan aanmelden via jullie actielink. Betalen gaat via iDeal, wel zo gemakkelijk!

Wat is onze actielink?

Deze staat in het promotieplan dat jullie ontvangen nadat jullie club is aangemeld. Jullie ontvangen dit per mail.

We zijn onze actielink kwijt, wat moeten we doen?

Stuur een mailtje naar info@actielink.nl en wij sturen jullie actielink per e-mail opnieuw toe.

Wat gebeurt er met de opbrengst van de actie?

Van de opbrengst van jullie actie worden nieuwe ballen besteld. Aan het einde van de actieperiode wordt de balans opgemaakt en worden de ballen besteld voor jullie club. Jullie krijgen deze dan toegestuurd.

Wanneer ontvangen wij de ballen?

Na de actieperiode worden de ballen besteld. Jullie ontvangen deze z.s.m. toegestuurd.

Wat voor ballen zijn het?

Dit wordt bepaald in overleg met jullie club. Nadat jullie zijn aangemeld zullen wij hierover contact met jullie opnemen.

Wat als het spaardoel niet behaald wordt?

Mochten jullie het spaardoel onverhoopt niet halen dan zijn jullie niet verplicht om de resterende ballen ook af te nemen. Maar dat kan natuurlijk wel: dan zijn jullie mooi in 1x klaar!

Mijn vraag staat er niet tussen, met wie kan ik contact opnemen?

Wij helpen je graag! Als je een mailtje stuurt naar info@actielink.nl, dan krijg je zsm een reactie.Deel deze pagina: