Ballenactie

Laat de bal weer rollen!

WEGENS SUCCES VERLENGD!

Al 163 clubs haalden INF ballen / €253.959,00 op!

In één klap lag al het voetbal stil. Het voetbalseizoen is abrupt beëindigd door het coronavirus en alle maatregelen. Dit heeft grote financiële gevolgen voor veel verenigingen. Daarom komen we in actie, want we willen voorkomen dat dit ook ten koste gaat van het voetbalplezier van het nieuwe seizoen!

Samen winnen we meer!

Alle ballen op volgend seizoen

Het huidige seizoen is afgelopen, we kunnen vooruitkijken naar het nieuwe seizoen. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want er zijn nog veel zorgen over de financiële gevolgen van het coronavirus.

Met deze actie kunnen jullie geld inzamelen voor nieuwe ballen, zodat jullie ondanks alle zorgen in ieder geval niet hoeven te bezuinigen op het belangrijkste onderdeel van het voetbal.

Want als balletje straks weer rolt, komt de rest vast en zeker ook wel weer!

Uitleg actie

Zo kan jullie club meedoen

1

Club aanmelden

Meld jullie club aan via het actieformulier op deze pagina. Nadat jullie aanmelding is bevestigd ontvangen jullie een speciale actiepagina van ons.
2

Actielink delen

Stuur de actielink door naar iedereen die jullie club een warm hart toedraagt. Jullie ontvangen hiervoor een kant-en-klaar promotieplan van ons.
3

Ballen verzamelen

Via de actiepagina kunnen jullie geld inzamelen voor nieuwe ballen. Na de actieperiode krijgen jullie de ballen toegestuurd.

Wat zeggen de deelnemers?

Rene Bakker (voorzitter vv KAGIA)

Met onze club van 500 leden hebben we in zes dagen maar liefst 175 ballen verzameld voor het komende seizoen, goed voor €4.200,-. Dit is voor iedere club een aanrader!

Bertus Wierda (materialencommissie MKV '29)

Wij zijn erg blij met de extra steun in deze moeilijke tijd. Door onze trouwe leden en supporters hebben we ons spaardoel binnen een week bereikt en krijgen we alle ballen voor volgend seizoen cadeau!

Jacques Peters (communicatie vv Heerenveen)

We ontvingen een kant-en-klaar promotieplan en konden dus direct van start. Anderhalve week later zijn alle 100 ballen al binnen!

Het bestuur van Wilhelmina Boys

De Corona-crisis heeft ook op onze vereniging een enorme impact. Wij zijn dan ook zeer vereerd met alle donaties voor nieuwe trainingsballen: 150 stuks maar liefst! Daaruit blijkt des te meer de grote betrokkenheid van onze leden, sponsors en supporters!

Martin de Wit (penningmeester sv MEC'07)

Nieuwe ballen zijn altijd weer een hele investering voor onze club, maar dit jaar hebben we er met de Ballenactie 65 cadeau gekregen van onze supporters! Een prachtig gebaar in deze lastige tijd.

Menno Klok (voorzitter vv Monnickendam)

Op de eerste dag zijn er direct al 91 ballen gedoneerd, prachtig! Iedereen vindt het een logisch spaardoel, want een club heeft nou eenmaal nieuwe ballen nodig. Daardoor is de bereidheid om te helpen erg groot, helemaal in deze lastige tijd.

Samen in actie

Informatie aanvragen

Wil je meer informatie over de Ballenactie? Vul onderstaande formulier in, dan vertellen we je graag meer.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk dan hieronder of deze wordt beantwoord.
Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen als jouw vraag er niet tussen staat!

Over deze actie


Voor wie is deze actie?

Alle voetbalclubs kunnen meedoen en iedereen die jullie club een warm hart toedraagt kan een donatie doen.

Hoe kan onze club meedoen?

Met het formulier op deze pagina kunnen jullie de club aanmelden.

Nadat jullie club is aangemeld ontvangen jullie een speciale actiepagina van ons met een kant-en-klaar promotieplan.

Hoe werkt de actie?

Met deze actie kunnen jullie geld inzamelen voor de aanschaf van nieuwe ballen voor volgend seizoen. Dit werkt als volgt:

  1. Nadat jullie zijn aangemeld ontvangen jullie van ons een speciale actiepagina met een kant-en-klaar promotieplan
  2. Iedereen die jullie club een warm hart toedraagt kan vervolgens via jullie actielink een donatie doen
  3. Aan het einde van de actieperiode wordt de balans opgemaakt en worden de ballen besteld voor jullie club.

Wat levert het op voor onze club?

Met deze actie kunnen jullie geld inzamelen voor de aanschaf van nieuwe ballen voor volgend seizoen. Iedereen die jullie club een warm hart toedraagt kan een bijdrage doen. De ballen die jullie verzamelen tijdens deze actie worden na de actieperiode toegestuurd.

Wat kost een bal?

Een bal kost €24,- (incl. BTW). Sponsors kunnen ook een deel doneren (een kwart, of een halve bal) of meerdere ballen tegelijk.

Wanneer start de actie?

Jullie kunnen direct beginnen. Via deze link kunnen jullie de club aanmelden. Nadat jullie club is aangemeld ontvangen jullie van ons een speciale actiepagina en een promotieplan.

Wanneer stopt de actie?

De actieperiode is wegens succes verlengd! Leden, vrijwilligers en supporters die jullie club willen steunen kunnen zich vóór die tijd aanmelden via de actielink van jullie club.

Daarna wordt de balans opgemaakt en worden jullie ballen besteld.

Wie organiseert de actie?

De Ballenactie is een initiatief van Clubplan Nederland. Met deze actie willen wij jullie club helpen om het balletje weer aan het rollen te brengen.

Waarom organiseren jullie deze actie?

Het coronavirus en alle maatregelen hebben ervoor gezorgd dat het huidige seizoen abrupt beëindigd is. Bovendien heeft deze situatie voor veel clubs verstrekkende financiële gevolgen. Daardoor moeten jullie misschien bezuinigen op nieuwe ballen, terwijl deze wel nodig zijn.

Met deze actie willen wij jullie club helpen om te voorkomen dat corona ook volgend seizoen verpest. Een duwtje in de rug om ervoor te zorgen dat het balletje volgend seizoen gewoon weer kan rollen.

Wat zijn de kosten van deze actie?

Jullie club kan gratis meedoen aan deze actie.

De ballen kosten €24,- per stuk (incl. BTW), inclusief alle ondersteuning voor deze actie. Deze worden betaald door jullie donateurs. Iemand kan 1 bal doneren, een kwart of een halve bal of meerdere ballen tegelijk.

Samen willen wij jullie club helpen om ervoor te zorgen dat het balletje volgend seizoen gewoon weer kan rollen!

Hoe kunnen we geld inzamelen met deze actie?

Nadat jullie zijn aangemeld ontvangen jullie van ons een speciale actiepagina, met daarbij een kant-en-klaar promotieplan. Jullie mogen de actielink delen met iedereen die jullie club een warm hart toedraagt. Leden, vrijwilligers en supporters kunnen zichzelf dan aanmelden via jullie actielink. Betalen gaat via iDeal, wel zo gemakkelijk!

Wat is onze actielink?

Deze staat in het promotieplan dat jullie ontvangen nadat jullie club is aangemeld. Jullie ontvangen dit per mail.

We zijn onze actielink kwijt, wat moeten we doen?

Stuur een mailtje naar info@actielink.nl en wij sturen jullie actielink per e-mail opnieuw toe.

Wat gebeurt er met de opbrengst van de actie?

Van de opbrengst van jullie actie worden nieuwe ballen besteld. Aan het einde van de actieperiode wordt de balans opgemaakt en worden de ballen besteld voor jullie club. Jullie krijgen deze dan toegestuurd.

Wanneer ontvangen wij de ballen?

Na de actieperiode worden de ballen besteld. Jullie ontvangen deze zsm toegestuurd.

Wat voor ballen zijn het?

Dit wordt bepaald in overleg met jullie club. Nadat jullie zijn aangemeld zullen wij hierover contact met jullie opnemen.

Wat als het spaardoel niet behaald wordt?

Mochten jullie het spaardoel onverhoopt niet halen dan zijn jullie niet verplicht om de resterende ballen ook af te nemen. Maar dat kan natuurlijk wel: dan zijn jullie mooi in 1x klaar!

Mijn vraag staat er niet tussen, met wie kan ik contact opnemen?

Wij helpen je graag! Als je een mailtje stuurt naar info@actielink.nl, dan krijg je zsm een reactie.Deel deze pagina: